Presentatie club shirts en onthulling..

Datum: 02-03-2018


Presentatie club shirts en onthulling..

Vrijdag 2 Maart was het dan zover.
De presentatie van de nieuwe shirts van regerend Nederlands kampioen BMX clubs. FCC Nuland.
De spanning was om te snijden en na een welkom woord van de voorzitter, waren het Fenne en Marcus die spectaculair onder de muziek van de White Stripes, 


Vrijdag 2 Maart was het dan zover.
De presentatie van de nieuwe shirts van regerend Nederlands kampioen BMX clubs. FCC Nuland.
De spanning was om te snijden en na een welkom woord van de voorzitter, waren het Fenne en Marcus die spectaculair onder de muziek van de White Stripes, door de muur heen kwamen gesprongen met natuurlijk het nieuwe Shirt.
De nieuwe shirts zijn zeer goed ontvangen en wij zijn als FCC Nuland erg trots op het feit dat we als eerste BMX club uit 2 kleuren kunnen kiezen. Uiteraard een dankwoord aan alle sponsoren die dit medemogelijk hebben gemaakt.

Tijdens deze presentatie was er ook nog een onthulling. In diep geheim is het bestuur bezig geweest met dit plannetje en dit was gelukt. De onthulling van onze FCC Nuland “Wall Of Fame”
Op deze Wall of fame zullen prominente leden of ex-leden en zeker ook onze ere leden een plaats verdienen. Zo hebben we de volgende ereleden in het zonnetje gezet: Frans van Uden, Rien Bouwens, Marianne van de Heuvel en onze 2 nieuwe ereleden, Christa Dollevoet en Silvia Dollevoet.
Ook is er een speciaal plekje voor Jack de Wit. Jack is in 2017 door een noodlottig ongeval veel te vroeg om het leven gekomen. Wij waren dan ook zeer vereerd dat Jack zijn vrouw Angeline en zoon Coen aanwezig waren, om Jack te vereeuwigen op deze wall of fame.

Het was voor ons een speciale, geweldige avond en dit beloofd veel goeds voor het komende seizoen!

 

fenne-marcus.jpg  

Facebook
Twitter

Deze website wil gebruik maken van cookies.