Proefles

Proeflessen Fcc Nuland:

Proeflessen aanmelden via proefles@fccnuland.nl of eventueel via messengerbericht (Facebook).
Proeflessen volgen is gratis, inclusief gebruik fiets en kleding/bescherming van FCC Nuland.

Rijders mogen min. 3x gratis deelnemen en hierbij gebruik maken van een fiets en kleding van FCC Nuland.  
Om teleurstelling te voorkomen dat er geen fiets beschikbaar is, is aanmelden voor elke proefles wel nodig.
De trainers communiceren na een aanmelding in de trainersgroep dat er een rijder komt voor proefles zodat er altijd begeleiding is.
De trainers zullen aangeven of de proefles dan door kan gaan.


Na 3 proeflessen kan er besloten worden of de rijder lid wil worden van de club, bij twijfel mag ook nog een 4e les gevolgd worden, echter als de fiets bezet is voor een nieuwe proeflesser die nog geen 3x geweest is heeft die voorrang.
Na een 4e keer kan een rijder als gastrijder deelnemen tegen betaling van €5,00 per keer of een 10 rittenkaart aanschaffen van € 35,00. Hiervoor hoeft bij gebruik eigen fiets en kleding geen aanmelding te worden gedaan. bij gebruik maken van fiets van de club zal wel vooraf moeten worden aangemeld.

Als een rijder besluit om lid te worden mag deze in overleg nog wel een keer gebruik maken van de spullen van de club om intussen zelf een fiets en kleding aan te schaffen, ook hiervoor geldt dat de fiets wel vrij moet zijn, proeflessers die nog geen 3x geweest zijn hebben het eerste recht op gebruik van een leenfiets.

Als een rijder geen eigen spullen heeft kunnen deze mits beschikbaar huren voor € 5,00 per keer.

Als een proeflesser interesse heeft om lid te worden kan de trainer of iemand van bestuur alle vragen beantwoorden, informatie verstrekken voor eventueel lidmaatschap bij FCC Nuland.
Inschrijven als lid kan via de website of formulieren invullen welke in de kantine aanwezig zijn.

 

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.