Wall of Fame: Rien Bouwens

Rien Bouwens

Jarenlang was Rien voorzitter van Fcc Nuland. Onder zijn bezielende leiding is de club uitgegroeid van een klein clubje in een moeilijke tijd tot een middelgrote club in de hedendaagse snelle wereld.

 

Maar Rien was niet alleen voorzitter en organisator, ook als rijder heeft hij mooie resultaten behaald met een Nederlands kampioenschap als hoogtepunt! Door deze uitzonderlijke prestaties is bij de opening van de nieuwe baan dan ook de tweede bocht naar hem vernoemd.

 

Samen met zijn schoonvader Frans heeft Rien de hele familie bij de club betrokken: Vrouw Miriam is vast jurylid en wist tijdens de "legendarische" weekendjes altijd iedereen opperbest te vermaken. Zoon Rob heeft jaren mee gecrosst, maar was ook als trainer en zeer nauw betrokken bij de bouw van het nieuwe complex aan de Coppensdijk.

 

Na de actieve carrière en aftreden als voorzitter is Rien nog lag actief gebleven als vrijwilliger. Kortom Rien is een onmisbare en onbetaalbare kracht die zeker niet mag ontbreken op onze Wall of Fame!

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.