Wall of Fame: Jack de Wit

Jack de Wit

Jack mag zeer niet ontbreken op onze wand!

 

Dankzij Jack staat er een mooi hekwerk rondom onze baan, zitten de startlichten keurig en veilig opgeborgen, maar ook veel andere klussen in door Jack geklaard waarvoor we hem altijd dankbaar blijven!

 

R.I.P. Jack

 

In Memoriam:

Diep geraakt hebben wij het bericht ontvangen dat in de nacht van 6-7 april Jack de Wit plotseling is overleden. Ongewild en onverwacht, niemand had dit gedacht. 's-Morgens vroeg van huis, ’s-avonds niet meer thuis.

 

Jack was een levenslustige enthousiaste positieve man voor zijn Angeline en voor "onze" Coen zijn grootste supporter. Wij hebben hem leren kennen als een actieve persoon die altijd klaarstond, zo heeft hij vele uren gewerkt met zijn maat Peter aan het nieuwe complex en zullen we altijd aan hem blijven denken wanneer we aan "zijn" hek rondom de nieuwe baan staan.

 

Ook op de wedstrijden was hij van de partij en hiep hij mee daar waar het kon eb zorgde hij met zijn goede humeur en gezellige klets ook voor veel sfeer.

 

Het leven is naar menselijke maat veel te kort, maar wat heeft Jack ons mateloos veel gegeven, een lege plek, een groot gemis, vele fijne herinneringen is wat er nog is.

 

Jack bedankt, rust zacht!

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.