Wall of Fame: Jorg van Dinther

Jorg van Dinther

Op zijn zelf ontworpen Wall of Fame heeft hij nog geen plekje vrijgehouden voor zichzelf, maar FCC Nuland gaat voor hem een plek creëren, dat heeft hij zeker verdiend na al zijn inzet !!!

 

Inmiddels al 15 jaar een vast waarde én gezicht voor de club, iedereen in de Nederlandse BMX wereld kent hem door zijn inzet als vrijwilliger, maar ook als BMX’er.

 

Jorg is al vele jaren actief als bestuurslid en training geven doet hij bijna net zo lang als dat hij lid is van de club.

 

Jorg is één van de vrijwilligers die zich heeft ingezet voor de accommodatie aan de Coppensdijk, dit heeft destijds veel tijd gekost maar hier mogen we nog steeds van genieten. Een locatie aan de Coppensdijk waar FCC Nuland zich al meerdere keren mee op de nationale BMX kalender heeft gezet. Evenementen als een NCK 2014, met ruim 1.100 deelnemers, en Topcompetities 2017 & 2019 zijn mede tot stand gekomen door inzet en initiatief van Jorg.

 

Zijn creatieve geest en ideeën zorgen ervoor dat de club in beweging blijft, al gaat het om iets trainingen, organisatorisch, breedte- of topsport, baan-/terreinaanpassingen, shirt ontwerpen, Wall of Fame, uiteindelijk is niets hem te veel en hij zorgt altijd voor dat we er allemaal van kunnen genieten.

 

Hopelijk mogen we nog vele jaren gebruik maken van zijn creatieve ideeën en inzet.

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.